Segmenty
- Skladovací a logistická centra
- Restaurace, bary
- Obchodní centra
- Průmyslové podniky
- Školní zařízení
- Hromadné stravování
- Hotely a ubytovací zařízení
- Ústavy sociální péče
- Veřejné budovy
- Zdravotnické zařízení
- Wellness
Podlaha
Podle velikosti chodby a dostupnosti k dobře vybavené úklidové místnosti se dá rozhodnout jakým způsobem se zde bude čistit podlaha.
Pokud je k dispozici podlahový mycí stroj, naplňte nádrž roztokem nepěnivých prostředků jako je CLEAMEN 145 nebo CLEAMEN 141 v odpovídající koncentraci (zpravidla stačí 40 ml přípravku do 10 l vody) a podlahu strojem umyjte.
Jestli je podlaha menší, nebo úklidový stroj nemáte, nařeďte do modrého vědra úklidového vozíku některý z níže uvedených přípravků a podlahu pečlivě umyjte mikrovláknovým mopem. Nezapomeňte často vymývat mop a přiměřeně ždímat do červeného vědra.
Seřadit od nejlevnějšího:
MAGDALÉNA PROKEŠOVÁ
Odborná poradkyně divize CLEANING
MILOŠ KLIMEŠ
Odborný garant pro GASTRO v Česku i na Slovensku
Dokumenty
Novinky e-mailem
Nechte si zasílat informace o našich produktech.
Zeptejte se
+420 565 400 303