Segmenty
- Skladovací a logistická centra
- Restaurace, bary
- Obchodní centra
- Průmyslové podniky
- Školní zařízení
- Hromadné stravování
- Hotely a ubytovací zařízení
- Ústavy sociální péče
- Veřejné budovy
- Zdravotnické zařízení
- Wellness
Restaurace
Restaurace obchodního centra se tváří jako součást chodby a jediné co ji spojuje s výdejním pultem je umístění stolů a židlí a případně jejich vizuální poloha. Podlahu je tedy možné z určité části umýt strojem (do míst kam se automat dostane) a částečně je třeba ručního úklidu. Před použitím úklidového vozíku a mopu je potřeba zamést hrubší nečistoty (ať už kousky pokrmů, které tu a tam odpadnou tak prach a písek, který opadá z bot strávníků). Pak stačí nižší koncentrace prostředků na podlahu (CLEAMEN 145, CLEAMEN 100/200).
Na stolech se může vyskytnout mastnota z pokrmů, které se neudržely na talíři. Použijte např. CLEAMEN 100/200 ve střední koncentraci nebo CLEAMEN 210 v nejnižší doporučené.
MAGDALÉNA PROKEŠOVÁ
Odborná poradkyně divize CLEANING
MILOŠ KLIMEŠ
Odborný garant pro GASTRO v Česku i na Slovensku
Dokumenty
Novinky e-mailem
Nechte si zasílat informace o našich produktech.
Zeptejte se
+420 565 400 303